Pandekager fyldt med sommer. smør på pande og bag nogle tynde pandekager. tynde pandekager. En fantastisk lækker sommerdessert med sommerens søde danske jordbærog iskold flødeskum
Varm en pande op og steg pandekagerne på begge sider. Man kan komme alverdens ting og sager i sin pandekagedej, men jeg er fan af en simpeldej medappelsinskal/saft i
Gyldne og lækre, og dejligt tykke og luftige Ja jordbær/hyldeblomstsiruppen er ikke til at se på billedet, da disse små bøller suger siruppen til sig med det samme
Server pandekagerne lune mednogle optøede eller friske bær samt mynteblade. De behøver hverken sukker eller syltetøj, da de er sødet med banan ogbærrene udgør syltetøjet
Jeg vil dog sige, at man slet ikke behøver siruppen, for selve pandekagen er ret sød i sig selv, idet bananen hjælper lidt på vej her, og hvis du så tilmed tilsætter en hpndfuld sød frugt, som eksempelvis jordbær, mango og blomme som jeg gjorde det, ja så kan du sagtens undlade ekstra sødme
Servér med ahornsirup, frisk frugt eller bærog evt. Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Disse pandekager blev serveret med vaniljeis, smeltet varm chokoladesovs og friske jordbær. – Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men med havregryn
Steg pandekagerne på en forvarmet pande med fedtstof, indtil de er gyldne og lækre. ½ dl pandekagedej på panden af gangen, og får dermed en pandekage der er på størrelse med en stor klatkage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.