Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
D. e. t. r. n. g. i. a. l. f. o. k. s. u. b. å. d. v. ,. m. h. j. æ. p. w. R. ø. y. E. V. è. (. 2. ). 4. H. F. S. B. 1. 3. L. 5. T. 6. 7. 8. 9. 0. -. r g
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. )Min skønne veninde Maj kiggede pludselig forbi, da jeg stod med bollerne i ovnen, og så skulle vi naturligvis afprøve de lune svende med en god kop kaffe til - mums
strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
På den arabiske halvø er tabouleh en ret, der spises lige så ofte som tomatsalat eller icebergsalat. Det er i min bog, noget af det bedste, der er sket i Danmark måske med undtagelse af Indiens og Thailands påvirkning af det danske køkken, som kommer op i samme liga
Da jeg har en intolerance overfor mælk, kan jeg ikke bare fylde mig med mælke og mælkeprodukter som ost i uanede mængder, men nu og da ryger da altså noget indenbords, især når jeg bliver lidt for inspireret af spændende og geniale opskriger fra Jane – den dejlige indehaver af bloggen Madbanditten
Smør alu-forme eller cocotter med smør eller olie fordel puréen i formene og drys emmentaler over. Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt
Dyrefilet med blåbær-sauce, sprøde flødekartofler med dampede skorzonerrødder og broccoli. Tør kødet med køkkenrulle og gnid kødet ind i krydderiblandingen
Her får du en herlig, velsmagende og farverig tærte med gulerodsbund og porre-baconfyld. Sødmen fra guleroden spiller perfekt sammen med det salte fra bacon og det fløjlsbløde fra æggemassen
Icebergsalat. Maden nytårsaften er ofte af den type, man gerne vil sidde og hygge med rigtig længe, og derfor er det oplagt at tænde for racletten nytårsaften
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Aftensmaden i dag en mexicansk burger med salsa og nachos i. Det skulle gå lidt stærkt i dag og så blev jeg overmandet af en pakke crispy kyllingeburger da jeg var et smut i Rema, og de kunne da godt spises men næste gang bliver det bestemt med en hjemmelavet kyllingeburger i
icebergsalat, hakket – ca. Da jeg var ude og handle den anden dag, stod jeg med næsen nede i køledisken i håb om at finde lidt inspiration, og her fik jeg øje på en pose kyllingekebab
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.