-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. å. b. l. e. v. m. i. n. s. t. o. r. d. g. 6. ,. w. f. y. a. ). k. u. j. h. ø. c. p. L. æ. M. A. D. R. I. G. F. B. (. /. 2. 0. 1. 3. 7. =. O
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
-. -. -. -. I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. æ. k. r. ". w. b. ø. L. C. H. F. m. o. D. p. f. ,. å. h. ). 1. 4. 0. z. /. 2. S. G. 5. 3. R. c. y. T. (. M. –. B. 6. O. / g
Sigt mandelmel, bagepulver og hvedemel i og pisk det godt sammen så der ikke er klumper i dejen. Jeg ligger nu ogblogger fra en seng med ordre om at ligge stille og slappe af - øv {Jose}
Kagen er med lyse bunde medlimesirup, jordbær-/hyldeblomstmousse, hvid chokolademousse med jordbærskiver lagt i hyldeblomstsaft, smørcreme med lemoncurd oglimesaftog overtrukket med fondant
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagenog for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen ogkagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Det tager ikke ret lang tid. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Ved den første bid VED du bare at den i hvert tilfælde ikke er en af de sunde kage. Gæsterne synes den var rigtig god, men jeg havde jo smagt den hvor det var et tykt lag glasur så jeg var ikke heeelt tilfreds
Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Dæk nu hele kagenmed Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen
-. E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. 8. P. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.