Dog vil jeg personlig hellere vælge mere fedt, og så fra sunde fedtsyrer, som bidrager til et sundt hjerte, mindsker risikoen for hjerte-karsystem (minimere risikoen for blodpropper samt diabetes), og har påvist at kunne fjerne det viscerale fedt (fedt omkring de indre organer)
Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukker der en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Eller sagt omvendt, man er mere tilbøjelig til at bøje af, når smerten melder sig. Ergo skal jeg altså gense en dejlig by, men selvom der er fest, hører du mig nok ikke synge hurra, hurra undervejs
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Jo mere umættet fedtstof du vælger, jo lettere vil det dog have ved at oxidere (iltes) og omdanne sig til usunde transfedtsyrer, som er sundhedsskadeligt
) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). MEN ikke desto mindre fik vi lavet en ret fantastisk (LCHF venlig) version
Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække. Der er en tid til alting. Og især en tid til at kræse om sin familie og venner skal der være
Kom godt med smør på en pande ved mellemhøj varme, ikke maks varme, og lad det smelte. Jeg foretrækker at pandekagerne ikke er kæmpe store men en lille smule tykke, og det passer med at hver pandekage laves af ca
Det er ikke porchetta. Det er heller ikke saltimbocca. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Tærte er måske så meget sagt, da jeg simpelthen ikke orkede at lave en tærtedej. Det er egenligt noget pjat da det jo ikke kræver alverden, men dej blev det i hvertfald ikke til
Denne Iskremen er super enkel å lage, og smaker skikkelig godt. Karamell saus til Is ( sånn brun flaske som står på is disken på de fleste dagligvare butikker)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.