Her får du en lækker "indbagt" kyllingewrap - igen med Tangsalt, tomat og purløg. Her får du både opskriften på en lækker aftensmad, samt en lille ekstra opskrift til at bruge en kyllingerest til morgenmad (kommer i et andet opslag)
Den her aftensmad smagte simpelthen latterlig godt. En tand bedre end hele sidste ugens måltider tilsammen tror jeg (minus den fantastiske flødeis i Paris naturligvis)
Brun kyllingefileterne på panden. Det er jo nem mad, så idag blev det til indbagt kylling i butterdej med bacon, porre og pikantost, og det blev rigtigt lækkert
Lige inden jul , gemte jeg en rest af flødestuet spinat i fryseren , den kan man altid få brug for. I fredags fik vi hamburgerryg og der var også et stykke tilbage
-. h. e. l. s. t. g. k. y. i. n. o. a. r. I. å. v. j. d. f. m. J. ,. p. c. w. H. u. ø. b. M. D. O. 1. 2. 0. 5. B. (. ). æ. S. L. ½. K. N. E. R. 3. é. G. A. a l
1,5 dl kogende vand rørt med 1 kyllingebouillonterning. 2-3 kyllingebryster. Halver kyllingebrysterne, kom dem ned i saucen og lad det simre videre under låg i 15 minutter, til kyllingen er tilberedt. Tag kyllingestykkerne op af saucen og riv kødet fra hinanden i strimler med 2 gafler. 1,5 dl kogende vand rørt med 1 kyllingebouillonterning. 2-3 kyllingebryster
Steg det hele til kyllingen er gennemstegt. 800 g kyllingebrystkød. 800 g kyllingebrystkød. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.