Så er det vist (endelig) tid til en opdatering igen. Tiden flyver afsted med veninde aftaler, arbejde og skole, og inden man ser sig om, har vi ramt sommer
Retten skulle bestå af indbagtlaks og spinat. Ledsaget af den salte laks og spinaten indeni skabes der en utrolig lethed samt en intens smag af fisk og spinat
Indbagtlaks i kartoffelmos. En sund og lækker måde at spise indbagtlaks på. Køles af, og derfra tager det ca 15-20 min at forberede den indbagtelaks, før den skal klare sig selv i ovnen i 35 min, og du kan forberede madpakker, salat, dække bord, vaske tøj o
Spinat, laks og citrusfrugter, går rigtig godt sammen. Skinnet fra laksen tages let af med en kniv. Filodejen ligges på et stykke bagepapir på en bageplade, og den hele laks kommes ovenpå
Denne gang er der spækket lidt mere op med krydderierne og laks er tilføjet. Når du har lagt det nederste lag, ligger du en skive af laksen (uden skind) på kartoffelmosen og topper med hytteost/spinatfyldet
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften. I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes
I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. – Der kan afgives lidt væske fra denne indbagte basse og for at få væsken væk, skal det kunne løbe igennem bagepapiret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.