Fyldt svinemørbrad. pak dejen om, først enderne, og pensel med æg i limningen (sørg for den er godt lukket uden huller nogen steder, ellers ryger osten ud)
Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Du vil stå mednogle rester efter at have lavet denne lækre indbagte bandit. Nedenunder risten med den indbagte kylling sættes en bageplade til at opsamle den eventuelle væske
Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Bland agurken med græsk yoghurtog knust hvidløg. Smag til med salt. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
Krydr med en anelse salt og peber samt lidt revet muskatnød. Anret lidt spinat på hvert stykke fisk og læg herefter butterdej over, hvor kanterne foldes ind under fisken
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.