Opskrift Oksekøds Korma i mandel jogurt sauce, indisk karry. en indisk korma kan være alt mulig stegt kød, piftet op med forskellige krydderier som så simrer i en cremet sauce
En indisk delikatesse med masser af smag og et hav af gode krydderier. Mit kendskab til indisk køkken er stadig i sin spæde start men jeg synes dog at have erfaret det ikke er stærkt, så meget som det blot er kraftigt krydret
Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vil muligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af mine favoritter, så er det helt klart indisk
den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Du kender den godt. Og er det overhovedet noget, som vi bleg-fede danskere skal blande os i
Opskrift indisk punjabi fisk curry, karry. Du kan naturligvis også bruge olie, men med ghee bliver retten mere cremet og du får den karakteristiske indiske flavour
Den krydrede smag i curryen var drønlækker med den friske spidskålsraita. Du skal bruge kogevandet fra bollerne til curryen, så gå i gang i god tid med kødbollerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.