frosset spinat. Smages til med salt, peber og lidt sukker. Til kartoflerne varmes en stor pande op. Spinaten kommes i en gryde, tør stille og roligt op og væden koges væk
Skinke medflødestuvetspinat og brune kartofler (ca. Flødestuvetspinat. Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartofler og skarpheden fra spinaten
Den blev taget rigtig godt imod herhjemme, hvilket gør, at jeg deler den med jer. Derfor har jeg lavet en anden ret til de andre i huset, som i dag bød på en lettere udgave af flødestuvetkartofler
Der kunne godt være mere spinat i, og kan ikke begribe hvorfor jeg igen faldt i, og brugte ingefær på denne måde, når nu hverke Tømmeren eller jeg ikke er så vild med det
Server hamburgerryggen medflødestuvetspinat og kogte kartofler… evt. Gammeldags mad er for det meste nemt at lave og kræver ikke alenlange lister med ingredienser
Spinatten smages til med salt og peber, og serveres til frisk pasta sammen med laksen. Det er jeg tilhænger af, da det med at stå endnu tidligere op, når man allerede møder kl
Quesadilla medspinat, avocado og kartofler. Netop denne udgave af Quesadilla er en af mine favoritter – nemlig medspinat, avocado, kartoffel og cheddar
Kom kartofler og løg i bunden af en tærteform, fordel dampet spinat over og drys med salt og peber. Jeg har i min version tilføjet spinat, bagt den i ovnen og toppet med ost til sidst
Fuldkornstærten er fyldt med tern af søde kartofler, frisk og dampet spinat og små tern af feta. Hvis du er interesseret i andre tærter, kan jeg anbefale en spinattærtemed porrer og feta, denne tærte medspinat, porrer, skinke og feta eller måske laksetærte medspinat, asparges og hytteost
men den veganske version af denne ret dukker nu op med jævne mellemrum Egentlig passer kogte kartofler godt til retten, men da der alligevel skulle koges ris her til aften, sprang jeg kartoffelskrælningen(en af de få ting jeg ikke nyder ved madlavning) over
Er der én ret, jeg ALDRIG bliver træt af, så er det lakselasagne medflødestuvetspinat. Jeg starter altid med et lag lasagneplader, derefter spinatblandingen, derefter laks og fortsætter med den opbygning, indtil der ikke er mere spinat
Spinaten hakkes groft og svitses på panden, til den begynder at falde sammen. Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren og nogle kogte kartofler, så er det rigtig hurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.