derefter kyllingen og tilsæt grøn karryog fennikelfrø samt kyllingebouillonen. madplanlægning, fik vi mexicansk en dag medris i og resterne blev brugt til
Vi serverer altid indiske curries med lækre risog fladbrød. Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiske retter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings Disse to er nogle af vores absolute ynglings
Skru ned for varmen, og tilsæt gulerødder, forårsløg ogkarry. Skyl forårsløg, og snit dem fint - du kan med fordel gemme lidt af den grønne del til servering for et friskt pift
Opskriften på Kylling i karrymedrisog grøntsager er oprindeligt postet her. Lækker kylling i karry, der er let at lave og ikke kræver det helt store arbejde
D. e. t. r. s. å. l. æ. k. -. o. g. b. i. d. v. n. M. m. J. a. h. j. ,. u. O. B. I. L. G. T. S. p. y. f. (. ø. ). K. R. A. F. ". c. w. z. 6. 7. 0. 1. 5. 3. 2. 4. C. ½. V. +. P. H. N
Smag til, og servér med de kogterisog evt. Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.