Derefter kartoflerne i sammen med de tørre ting og peber og hvidløg evt mere olie. Så skal tomater og boullion i og småsimre indtil kartoflerne er møre
Kom kartofler og løg i bunden af en tærteform, fordel dampet spinat over og drys med salt og peber. Start med at skrælle kartofler og løg, skære kartoflerne i små tern og hakke løget
Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren og nogle kogte kartofler, så er det rigtig hurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartofler og skarpheden fra spinaten
Det blev til en madtærte medkartofler, og kødet koldt i skiver ved siden af. I aftes havde jeg en rest kold oksehøjreb, og nogle kogte kolde kartofler fra en anden dag
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Så burde du prøve disse super gode parmesan kartoflermed basilikum pesto. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.