4. 4. 4. 4. 4. 4. W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
4. 4. 4. 4. 4. D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. o. h. v. æ. k. w. m. f. i. J. l. u. b. ". -. I. p. j. F. y. å. O. c. H. M. U. R. S. T. G. /. K. (. ). &. 5. 0. 1. 2. 6. B. Æ. r g
4. 4. 4. D. e. t. r. s. ø. n. d. a. g. ,. o. i. l. p. æ. k. m. u. I. f. h. N. b. v. å. j. T. K. 2. y. -. O. c. E. M. 1. A. w. (. ). &. F. 5. 0. 7. G. 3. q. ½. L. S. C. H. B. R. t g
4. 4. 4. D. e. t. r. o. s. d. a. g. w. k. n. m. i. l. p. æ. M. u. ,. f. å. v. ø. j. b. -. S. h. O. c. E. F. H. R. y. L. I. (. B. ). K. &. 2. 3. 0. G. 1. 5. ½. 8. %. C. Æ. l g
Hvid chokolademousse med passionsfrugtsorbet og kokokustuile Indkøbsliste. Inspiration til weekendmad uge43 - indkøbsliste, opskrifter og tipsWeekenden nærmer sig, og der er atter tid til at lege og eksperimentere lidt i køkkenet. (Indkøbslisten er baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer. 3 stk andebryst4 filet af rådyr (eller en steg, som skæres op til fileter)Frugt & grønt. 2-3 modne avocadoer2-3 modne tomater4 røde chilier2 agurker22 forårsløg2 skalotteløg1 rød peberfrugt2 store bagekartofler1 bakke blåbær15 passionsfrugter1 krukke frisk koriander1 krukke timian1 krukke mynte1 limefrugtMejeri- og ferskvarer. 1 pose revet cheddar (alternativ et helt stykke, som du selv river)1 bæger creme fraiche 18%1/4 l piskefløde½ l sødmælk1 pk smør1 bakke ægKolonialvarer. 565 g hvedemel3 tsk sukker3 3/4 dl kogende vand1,5 spsk sesamolie1) Rids med en skarp kniv skindet på andebrysterne2) Kog 2-3 l vand. 4) Andebrysterne skal nu tørre, og her kan du vælge mellem 2 alternativer. Du kan enten hænge andebrysterne til tørre på et tørt og luftigt sted i 4-5 timer ELLER du kan bruge en elektrisk hårtørrer med ca. 6) Rens forårsløgene og skær ca 3/4 af det hvide af løgene. Sådan fortsætter du med resten af dejen og olien, således at du når op på ca 15 "dobbelte" pandekager4) Når pandekagerne er klar, varmer du en stegepande op og steger pandekagerne en ad gangen. 4 fileter af rådyr (eller en steg, som skæres ud)olivenolie2 skalotteløg1 dl hvid balsamicoeddike130 g sukker100 g tørrede abrikoser2 blade husblas2 bagekartofler100 g mandler50 g smørblåbærtimian 1) Abrikoserne kommes i en gryde med 50 g sukker og vand, så det dækker. 4) Massen hældes i en lille form og sættes på køl. 140 kr. 2) Kom husblasbladene i kold vand til udblødning i ca 10 minutter 3) Køl massen lidt af, hvorefter du tilsætter de udblødte (og vredne) husblasblade sammen med den hvide chokolade i mindre stykker4) Herefter køler du massen yderligere ned til omkring 40 grader, hvorefter du rører resten af den letpiskede fløde i. 15 passionsfrugter1½ dl vand53 g sukker45 g glukose1) Kødet i passionsfrugterne tages ud og blendes. 3) Kom herefter frugtsaften i4) Kør sorbeten igennem en ismaskine eller frys den i en form. 175 g kokosmel50 g hvedemel50 g glukose50 g sukker2 æggehvider1) Kokosmel og hvedemel blandes sammen2) Glukosen smeltes med sukkeret i en gryde, hvorefter massen køles lidt af og æggehviderne røres i3) Glukoseblandingen blandes med kokosmel og hvedmel4) Dejen bredes ud på en bageplade med bagepapir (dejen kan bages sådan og efterfølgende hakkes til små krummer, men du kan også lave forskellige former og størrelser på dine tuiles)5) Bag dejen i ovenen vedd 170 grader til de er gyldnePynt og anretning. 25-40 g revet mørk chokolademynteblade1) Retten kan anrettes, som du vil - måske du kan få lidt inspiration fra mit billede. 4 røde chilier. 1/4 l piskefløde. 3 3/4 dl kogende vand. 4 fileter. 45 g. 25-40 g
4. 4. 4. 4. 4. E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. s. k. i. a. 1. d. c. m. b. D. å. l. ". f. j. L. h. æ. I. w. p. H. J. ø. M. U. ü. (. ). O. S. -. V. B. T. K. /. C. &. F. 2. 3. 6. 7. 5. 8. 0. P. Æ. r g
4. 4. 4. 4. 4. 4. 4. W. e. k. n. d. æ. r. m. s. i. g. o. t. l. a. p. f. ø. u. E. j. b. v. ,. å. w. h. J. M. F. H. y. O. K. é. c. S. q. L. D. -. (. ). &. 8. 1. P. 2. 0. 3. /. ½. 5. V. A. B. R. r g
4. 4. 4. 4. E. n. s. k. ø. ,. o. l. r. i. g. m. e. å. b. t. w. d. v. a. F. N. u. j. D. æ. f. h. /. p. W. y. H. U. V. S. c. M. L. T. G. O. Æ. K. I. (. ). &. 1. 6. 0. -. 8. 2. ½. é. 5. B. R. A. l l
4. 4. 4. 4. E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. d. b. l. i. m. a. s. f. æ. k. T. å. p. H. N. (. j. h. U. '. ). J. ø. c. D. M. -. I. 3. S. K. O. &. 8. 1. F. 0. 2. 5. P. V. R. B. A. r g
4. S. å. e. r. u. g. n. s. m. a. d. p. l. ,. i. k. ø. b. t. o. f. -. v. H. j. P. C. '. I. æ. h. D. ". E. F. A. T. M. y. O. R. K. c. (. ). &. 2. 8. G. 1. B. Æ. p g
Indkøbsliste. Husk at du nu kan finde alle retter og opskrifter samt samlet indkøbsliste for hele uge45 her. (til 4 personer). 4 store rødspættefiletter. 4 æbler. 1/4 l piskefløde (alternativ madfløde). 4 store rødspættefilet. 4 æbler. 1/4 l piskefløde (alternativ madfløde)
Ugens muffin. Pizzamuffins m. oksekød. By Madfidusen. March 2, 2015. No Comments. Muffins i madpakken er simpelthen det bedste, der er sket, siden skiveskåret brød
Når man har sagt Tyskland må man også sige Brezel. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
Der er stort set ingen ende på alle de spændende og anderledes måder, man kan bruge rester på. En af bloggens flittige brugere, Tina, har netop skrevet, at hun fandt opskriften her på siden på frikadeller af en rest risotto
Og så er tapenaderne oven i købet på tilbud i denne uge i SuperBest til en flad tier. Jeg kan varmt anbefale at bruge rigtig mange hele kerner i kosten
Ugens menu . Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
Så er der endnu en sprød madplan klar til ugen. Spekulere lidt på, om jeg skulle droppe madplanen i denne uge - forestiller mig, at mange har vinterferie
Til en lille portion skal du bruge. Bladet burde også kunne bruges til tungere ting, så jeg prøvede at findele kikærterne til den grove bønnehummus nedenfor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.