I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Der skulle forsøges med henholdsvis lakrids og hindbærskum og det blev lidt af et sats. Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
Køllen blev ridset og smurt med blandingen. En mindre kølle kan vel nøjes med mindre – stik i den og se efter, om kødsaften er klar, og om kødet virker mørt
Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Tilsæt løgene og lad dem snurre med i et par minutter. Og når man nu er i gang, kan man da ligeså godt hoppe i med begge ben – og huske at nyde hver en bid
Stuff hver slids med en skive mozzarella ost, halv drue tomat og en basilikum blade. Placer kyllingebryster i en bageform, der er blevet belagt med non-stick bagning spray
Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Så er det bare at gå i gang for den enkelte med at samle sin egen forårsrulle. Enten går det i stykker eller også klistrer det sammen – begge situationer med dårligt resultat, for papiret kan ikke bruges
I forbindelse med påsken lavede vi en lille påskefrokost i samarbejde med Christians forældre. Vi og min svigermor stod for at lave maden, så arbejdsbyrden blev lidt fordelt, og hans fætter og kæreste kom med drikkevarerne
Fordel fyldet på bunden og pynt med blåbær, kokosmel og høvlet chokolade eller nødder. Jeg er igen kommet bagud med at få lagt opskrifterne ind på opskrifts-siden
Jeg plejer at bruge en hæftemaskine til at holde det sammen med. Så skal det skæres med en kniv. Da det var færdigt blev det skilt fra benet med en gaffel, og lagt i et fad sammen med safterne i bunden af bradepanden
I lørdags fejrede vi min fødselsdag sammen med den nærmeste familie. Som sædvanligt havde vi inviteret ind til eftermiddagskaffe med boller, varm kakao og gode kager, og som sædvanligt fik jeg bagt alt for meget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.