Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
Tilsæt æggemassen på pandenog stil panden i. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
De er dekoreret med blomster af frosting (stod i et varmt køkken så de er flydt lidt ud) og blade af fondant lavet med udstikker der kan findes i de fleste isenkræmmere
Vi er gået suppetiden i møde og nu skal der nydes en masse af dem. Efterårs grønsags suppe. Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe
Æg tilsættes et af gange og røres godt i. Mel, bagepulver, kanel, ingefær og kardemomme blandes. Tilsæt æbler og valnødder, og søreg for at det bliver blandet godt
"Flotte og flabede dåsecover-piger". Det blev en kombination af opskriften på nissepigen (som du kan finde HER) og opskriften på bikinipigen (som findes HER), så de alle kunne være flabede og smide toppen
december med en lækker, lille hjemmebrunch, og måske du kan bruge menuen til inspiration. Nogle af tingene kan klargøres aftenen inden, og menuen er ikke alt for omfattende – lidt, men godt
Smør den ene skive brød med hummus og den anden med mayo. Dette indlæg er lavet som inspiration, til hvordan en vegansk og velsmagende madpakke kan se ud
V. o. r. e. s. æ. b. l. t. i. h. a. v. n. u. g. f. ,. d. m. å. j. y. ). k. S. ø. C. p. P. Æ. (. 1. T. 5. 0. 3. M. c. 7. 2. -. E. L. B. K. N. ½. R. /. F. H. D. 4. 8. %. w. J. I. O. ) l
Efterår. Det byder på så mange fantastiske grøntsager, og det er ikke alle som er der året rundt. De blev faktisk gode, dog kunne de nok godt ha' klaret lidt længere tid for sprødhedens skyld
Primæringredienserne er mandler, kokosolie og rå chokoladepulver. Det er min søde veninde, der skal have æren for at anrette og servere denne fyldige og lækre dessert, som hun havde fundet på Plat du Jour
Trænebærsovs giver et dejligt friskhed og lidt bittert til det nogle gange lidt tunge julebord. Det var lidt inspiration til en vegansk jul – velbekomme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.