Serveres med ris og quinoa og friske grøntsager. 2½ dl kokosmælk1½ dl vand½ hønseboullionterning1 spsk soya1 fed hvidløg1 spsk chili saucesalt og peber½ squash150 g champignon5 tomater2 dl parboiled ris1 dl sorte quinoa6 dl vand 1½ hønseboullionterningMarinaden til kyllingen røres sammne og kyllingefileterne skæres i mindre stykker, som lægges i marinaden. Vandet og hønseboullionterning sættes til at koge og når de koger tilsættes ris og quinoa, som koger ved svag varme i 15 minutter og står og trækker i 15 minutter. Spyddende lægges på en rist over det ildfaste fad og sættes i en varm ovn med varmluft og grill og grilles ved 200 grader i 20 min - vendes efter 10 min. 2 dl parboiled ris
Vilderis. Syrlighed fra friske citroner og sødme fra honning - en skøn kombination, som er rygraden i denne enkle, sund og velsmagende ret, som egner sig rigtig godt til en travl og hektisk hverdag
Serveres med vilderis. Kom svinekødet på og rist det færdigt. 2 løg 5 store gulerødder 1 spsk karry 1 dl sojasovs 1 dl sød chilisovs 3 knuste hvidløg Salt peber 800 g hakket svinekød Riv gulerødderne
Serveres med ris , ananas , rosiner og kokos. 1 då Kokos mælk 6 dl sød mælk 5 spsk sojasovs 5 spsk sød chili sovs 1 brev wok Asien sauce 2 løg 8 koteletter Margarine Salt Peber Paprika Frisk chili 4 spsk Mel Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika Kom dem i et ildfast fad
Den røde peberfrugt er helt klart et kæmpe hit, og er næsten altid en råvare jeg har i mit køleskab. Den er fantastisk i meget mad, som supper, salater, og gryderetter
Kyllingespydene er gode i madpakken, på udflugten, til grillaftenen eller noget helt fjerde. Grillspyd, Kylling, Kyllingespyd, LCHF, Low Carb, Marinade
P. å. t. r. o. d. s. a. f. n. æ. e. 3. m. l. ,. k. j. g. i. p. h. u. v. ". b. I. ø. D. 7. 5. ½. H. 6. S. R. -. O. (. x. ). A. 1. 0. %. T. c. 4. K. y. =. 2. F. B. V. w. M. Æ. Y. C. /. ¨. ~. ^. L. E. G. i l
Børnene var helt vilde med at kyllingen var kommet på spyd og nød at smage på den søde chilisauce. Inden vores ferie startede lavede vi nogle lækre og saftige kyllingespyd med sød chilisauce som simpelthen smagte super godt, og derfor vil jeg gerne dele opskriften her
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.