V. e. j. r. t. s. k. ø. n. o. g. h. a. f. d. l. ,. å. y. v. æ. i. w. D. u. p. m. ). J. b. G. H. M. P. '. B. 1. 2. 3. 0. %. A. L. c. F. C. S. U. K. -. n g
GIVEAWAY. Som altid er der en giveaway når der er gæster i køkkenet. 0,5 rødløg. 1,5 spsk brunfarin. 5 tsk dijon sennep. 5 spsk ketchup. o,5 rød peber. 0,5 rødløg. 0,5 flaske cremefine. Tilsæt cremefine og lad det simre lidt (5 min) og til sidst tilføjes bbq-saucen og det hele varmes igennem. 0,5 grøn peber. Saft fra 0,5 citron. 0,5 rødløg. 1,5 spsk brunfarin. 5 tsk dijon sennep. 5 spsk ketchup. o,5 rød peber. 0,5 rødløg. 0,5 flaske cremefine. 0,5 grøn peber. Saft fra 0,5 citron
Den sidste tid har haven bugnet af bær og jeg har brugt dem i forskellige smoothies. Lige om lidt er blommerne modne, så skal de bruges i smoothies, til blommegrød osv
GIVEAWAY. I for bindelse med ‘Special Guest’ indlæg, vil der være en giveaway. 1,5 dl eddike. 5 tsk salt. 5. 250 kg hakket svinekød. 11 thoughts on “Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY. april 2014 at 15. april 2014 at 15. 51. april 2014 at 5. 35. 25. 1,5 dl eddike. 5 tsk salt. 250 kg hakket svinekød
5. 5. T. i. l. s. d. t. e. å. r. m. K. a. v. D. g. F. c. f. k. j. n. o. S. b. N. u. ,. æ. p. ø. -. h. J. y. I. 6. 3. 2. 0. 1. 4. E. R. (. G. C. B. w. ). H
Sprinkle gelatin evenly over top, let rest 5 minutes. Cover and refrigerate 2 hours (or up to 1 day ahead if desired) to set. 1 1/2 cups (355ml) heavy cream
Husk at deltage i konkurrencen om god kaffe 'Coffee Giveaway' her på bloggen. Når det ikke behøver at gå så stærkt om morgenen, ved jeg ikke noget bedre end at bage dette brød
Husk også meget gerne at kigge forbi min giveaway, hvis du ikke har været med endnu. 4 Æggeblommer (økologiske æg fra høns der er salmonella vaccineret eller 4 pasteuriseret æggeblommer hvis du er mere tryg herved)75 gram god økologisk mørk chokolade ca. 40-45 %45 gram økologisk rørsukker3 dl. 75 gram g. 45 gram øko
Remove the crust from the freezer and completely cover with a single layer of strawberries. With an offset spatula, place dollops of the cream cheese on top of the strawberries and gently spread until completely covered
5) Når de varme grøntsager på panden er al dente (tilstrækkeligt bløde men med en bevaret sprødhed), kommer du dem ovenpå grønkålsbunden. Leave it for 6-7 minutes and cover with a lid 2) Cut the red onion into big slices and add it to the pan together with the cauliflower pieces and salt, cumin and your own spices 3) While the veggies are frying on the pan, the prepare the dressing. 5) Now, if the veggies on the pan are al dente (soft but crunchy), put them on top of the base 6) finish off with the tahin dressing and the crunchy chickpeas/seeds
Jeg glæder mig rigtig meget til at lave endnu en giveaway. Det er blevet tid til lidt at spise, så nu vil jeg stoppe, men hold øje med bloggen og bloggens Facebookside, hvis du er nysgerrig for at se, hvad jeg har fundet på i år, for snart vil giveawayen blive slået op her på bloggen og delt på Facebook
Du må meget gerne tage et kig forbi min lækre giveaway, hvor du kan vinde en color. Nu er jeg jo ikke vegetar eller veganer, men af mangel på æg, så fandt jeg på en vegansk opskrift på pandekager
Efter en øv-oplevelse i weekenden, hvor jeg fik stjålet min taske med min iphone, kamera, kort og penge i, er jeg mest i humør til at lave ting jeg har lyst til, hvilket vil sige, at smide en skøn opskrift herind
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.