/. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. S. å. b. l. e. v. m. i. n. d. s. t. a. 3. r. -. w. o. h. g. f. H. ø. j. k. æ. c. u. ,. ). J. p. O. I. (. y. 2. 0. 1. 7. M. D. _. 9. 4. m l
Men da jeg kun er et menneske, og ikke altid tænker så langt, kom jeg mit hakkede chokolade ned i smør/mælkeblandingen, hvilket resulterede i, at det hele smeltede
På dørene til næsten alle butikker og restauranter sad der en seddel, hvorpå der stod “Chiuso per ferie, ci vediamo a Settembre” (ferie-lukket, vi ses i september), og jeg var nødt til tålmodigt at sidde og trille tommelfingre i varmen, og vente på, at livet ville komme tilbage til byen
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Sådan har jeg det heldigvis ikkelængere, og det er der en meget godt grundt til. Så længe man har en nogenlunde forståelse af, hvilket fedtstof man skal vælge frem for andet
) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). MEN ikke desto mindre fik vi lavet en ret fantastisk (LCHF venlig) version
Den kræver få indgridienser og er så nem at lave at den ikke engang skal bages. Den består i al sin enkelthed (næsten) kun af fedt, sukker og hvidt brød - Det bliver ikke mindre fitnessagtigt
Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække. Der er en tid til alting. Og især en tid til at kræse om sin familie og venner skal der være
Fyld / Topping. Kom de færdig stegte pandekager på en tallerken, som er dækket med et godt lag sølvpapir, på den måde holder man alle pandekagerne lune indtil de alle er lavet og klar til servering
Det er ikke porchetta. Det er heller ikke saltimbocca. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
/. V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. P. L. 3. T. A. . g
Nu er den forlængede weekend ved at synge på sidste vers, og i morgen kalder arbejdet igen. Tærte er måske så meget sagt, da jeg simpelthen ikke orkede at lave en tærtedej
Denne Iskremen er super enkel å lage, og smaker skikkelig godt. Karamell saus til Is ( sånn brun flaske som står på is disken på de fleste dagligvare butikker)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.