Jeg har haft lyst til at prøve kræfter med IrishSodaBread i rigtig lang tid, og lysten blev endnu større da jeg så Sif Orellana's billede på IG af et SodaBread
Er det ikke genialt. – at det tager mindre end 45 minutter fra at man har besluttet sig for at bage et brød, til der kommer et nybagt, smukt, luftigt og sprødt et ud ad ovnen
E. n. k. o. m. b. i. a. f. r. s. ø. d. ,. æ. l. e. g. -. t. u. v. O. 1. 5. 3. 0. 6. 2. /. j. h. M. G. T. (. K. å. S. ). Æ. D. L. F. y. p. I. N. H. J. B. 4. 8. U. ". P. c. a l
E. n. d. u. e. s. k. ø. g. r. y. t. D. æ. v. a. b. l. i. o. h. m. H. f. ,. å. p. I. S. w. j. M. (. 4. ). 1. -. 5. /. 2. V. 3. 8. 0. 7. L. W. c. F. G. K. T. 6. N. 9. è
- en alternativ og fiberrig morgenmadsbolleMeeeeen du kan selvfølgelig også spise dem til din frokost, til eftermiddagskaffen eller du kan have dem med i madpakken, fyldt med lækkert pålæg og grønt
Opskrift på perfekte, søde Thanksgiving bread rolls. Opskriften er ikke en traditionel amerikansk bread roll, men efter at have holdt årlige Thanksgivings siden 2011 foruden at være inviteret til nogle stykker, har jeg en del erfaring
Cut the bread on a diagonal into 2cm/1" diamonds but do not cut all the way through the bread (just like you would cut a french stick for garlic bread). Wrap with foil and bake for 15minutes until the cheese has mostly melted, then unwrap and bake for 5 minutes more to make the bread nice and crusty
Det var ved at være lidt tid siden at jeg sidst havde bagt et brød, og jeg tyede derfor til Rikke Grybergs fantastiske bog "Byens bedste brød og kager"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.