Vi skulle bage forskellige islandske specialiteter, samt bagerens udgave af croissanter. I Island spiser man klejner hele året og så er de store, luftige og ganske velsmagende og ikke så og tørre som typiske danske klejner er
Prikken over i’et er islandske jomfruhummere, som jeg har fjernet skallerne på og derefter smørstegt kort på panden inden de er blevet forenet med tortellini og sauce
Hurtig - let - mæthvad mere kan man forlange af morgenmad- nåjo, sund - men det passer osse. I dag skal jeg have hytteost med avokado og abrikos-mirabellemarmeladen fra forleden
- med masser af det "sorte guld"Og med det sorte guld, mener jeg selvfølgelig de smukke og henrivende små sorte vaniljekorn, som jeg jo fik en dejlig stor ladning af, da jeg bestilte en portion sammen med Sabina og Line for noget tid siden
Dejlige ananas og Guldborg æbler. Skræl må mange æbler du gider (får du kogt for meget grød, så kom en pose i fryseren, der er guld værdi i løbet af vinteren)
Det er jo ganske genkendeligt med de smukke farver og alt det guld (Ja, det er vel ingen overraskelse, at jeg er temmelig vild med at det skinner lidt)
Jeg kalder det for det sorte guld, for jeg kommer til at værdsætte dem mere og mere. De første solbær er for længst blevet plukket og en stor del er blevet brugt til dejlig saft
Turen fortsatte til islandske Thormar Thorbergsson Chocolatier i Nørregade 32. I går var jeg på kulinarisk rundtur i Odense sammen med Danske Madpublicister
1 time, fik et drys mel og islandsk salt hvorefter de blev bagt i ca. Sommerferien er skudt igang og byder forhåbentlig på 3 ugers afslapning med sol og hygge i sommerhuset og hjemme
Jeg har drysset lidt lilla og guld pulverfarve på mine macarons inden jeg satte dem i ovnen. Det er alt alt for lang tid siden sidst jeg har lavet en omgang macarons, men nu skulle det være
Står du og mangler smukke skåle til fx suppe, eller mit favorit-bestik i børstet kobber eller guld. Thai- og vietnamesisk mad hører til mine absolutte favoritter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.