Italienske kyllingepølser m. tomatsovs
auraforlauraK
auraforlauraK
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 personer
  • 2 ds hakket tomater med basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk. sukker
  • 2 tsk oregano
  • Kyllinge”pølser”
  • 400 g hakket kylling
  • 1 fed hvidløg
  • 2 æg
  • ½ dl rasp
  • 1 spsk mælk
  • Salt & peber
  • Alle ingredienser blandes godt sammen, formes til pølser, frikadeller, eller en helt anden form, og steges på panden i en god olivenolie. Kyllingepølserne ligges ovenpå tomatsaucen i ovnen, hvor de skal ligge i 5-10 minutter.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.