Jeg har det medagurkesalat, som jeg har det med mayonnaise – der er ingen grund til at købe det færdiglavet, for det er så enkelt og hurtigt at lave det selv … og det smager meget bedre, og du ved, hvad der er i
1 agurk. 2 dl eddike. 1 dl sukker. 2 spsk. salt. ½ tsk peber. Skær agurken i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern, eller hvis du ikke har det - en ostskærer
Har du sådan en gammeldags ostehøvl liggende i skuffen – så er det med at få støvet den af, for så er det rigtig hurtigt at snitte den ene agurk efter den anden, til den lækreste hjemmelavede agurkesalat
2) Varm en pande med lidt olie op til middelvarme. 11) Anret nu nudler, spinat i dybe skåle og hæld boullionen over og top med spirer, forårsløg og kylling
Den klassiske agurkesalat smager bare bedst når den er hjemmelavet og koster det samme at lave selv end købe udgaven der for det meste er helt smagsløs hvilket ikke er til at forstå når nu det er så nemt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.