Jordbær-cheesecake
mallemuzzz
mallemuzzz

Jordbær-cheesecake

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kiksebund
  • • 100 g smør - smeltet
  • • 200 g fintknuste søde havrekiks
  • Jordbærfromage
  • • 3 blade husblas
  • • 400 g friske jordbær i små tern
  • • 85 g sukker
  • • 200 g Philadelphia Naturel
  • • 3 dl piskefløde
  • • ½ friskpresset citron

Instruktioner

    Kiksebund

    • Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform på ca 20 cm. • Bland smør og de knuste kiks godt sammen? og kom blandingen i formen.
    • Pres kiksbunden godt sammen i formen

    Jordbærfromage

    • Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min.
    • Drys jordbærrene med sukker.
    • Rør flødeosten blød med ca. ½ dl af fløden, og pisk resten af fløden til et let skum.
    • Vend jordbær, flødeost og flødeskum sammen.
    • Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt husblassen i en skål over et vandbad. Afkøl herefter husblassen med citronsaft, og rør den derefter i jordbærblandingen.
    • Fordel fromagen på kiksebunden, og stil kagen tildækket i køleskabet i min 5 timer - gerne længere tid.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.