• Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform på ca 20 cm. • Bland smør og de knuste kiks godt sammen? og kom blandingen i formen.
• Pres kiksbunden godt sammen i formen
Jordbærfromage
• Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min.
• Drys jordbærrene med sukker.
• Rør flødeosten blød med ca. ½ dl af fløden, og pisk resten af fløden til et let skum.
• Vend jordbær, flødeost og flødeskum sammen.
• Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt husblassen i en skål over et vandbad. Afkøl herefter husblassen med citronsaft, og rør den derefter i jordbærblandingen.
• Fordel fromagen på kiksebunden, og stil kagen tildækket i køleskabet i min 5 timer - gerne længere tid.
Da vi hjemme hos os er stor fan af cheesecake, men knap så tossede med de mange tomme kalorier, besluttede jeg mig for at lave en sundere og mere proteinrig udgave af slagsen
Man tager en klassisk mazarintærte med chokolade, smækker lækker jordbær-cheesecake fyld ovenpå, topper med friske bær og gele som vi kender det fra den klassiske jordbærtærte
med enten blåbær eller jordbær-cheesecake, som falder i god jord hos mig. Specielt jordbær-cheesecaken er genialt at smide i køleskabet og efterfølgende skærer den ud i små bidder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.