Jordbæris med ung kokosnød
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter
  • Ingredienser
  • 5 dl frosne jordbær (eller
  • hindbær, blåbær eller kirsebær)
  • 3 ½ dl kokosvand eller
  • bare vand
  • ¾ - 1 dl agavesirup,
  • ahornsirup, honning, Sukrin eller Birkesød
  • 2 dl pekannødder eller
  • valnødder
  • 5 spsk kakaopulver eller
  • 3-4 spsk carobpulver
  • 4-5 spsk agavesirup,
  • ahornsirup, palmesukkersirup eller honning
  • 1 ½ spsk. smeltet
  • kokosolie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.