Julefrokost - Oh snaps! (del 3)
GASTRONAUTEN
GASTRONAUTEN
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g røget ørred
  • 3-4 spsk mayonaise
  • 1-2 spsk creme fraiche
  • 1 forårsløg
  • Dild (og kørvel)
  • Sennep
  • Grønkål
  • 1 æble
  • Rygeost
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk karry
  • 2-3 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonaise
  • 1 tsk sennep
  • 2 agurker
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 1 tsk salt
  • 1-2 spsk sukker
  • 1 spsk vand
  • Peberkorn
  • Syltede beder
  • 1-2 bolsjebeder
  • 1 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 stjerneanis
  • 2 nelliker
  • 3 laurbærblade
  • 10 sorte peberkorn
  • 1 tsk salt Bring vand, sukker, eddike og salt op til kogepunktet. Når sukkeret er
  • smeltet tilsættes skivede bolsjebeder og krydderier og blusset slukkes.
  • Lad køle af og så er de klar til at blive spist.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.