1. 1. 1. E. n. l. i. e. p. o. r. t. j. u. k. f. D. d. 3. c. g. s. m. h. a. å. y. ,. v. æ. S. ø. O. 6. (. b. ). I. C. 0. 5. B. F. R. J. L. P. M. 2. /. N
1½ tsk revet citronskal. 1 spsk flormelis. 100 g hvid chokolade. Form det til 14-20 kugler og tryk dem flade med håndfladerne, så de ligner. 1 vasket økologisk appelsin. 150 g marcipan. 100 g nougat. 100 g mørk chokolade. 1½ tsk revet citronskal. 1 spsk flormelis. 100 g. 150 g. 100 g. 100 g
1. 1. 1. 1. T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Min pris er 75,- kr for 15 stk som pakkes i en fin cellofan pose, så du også af mulighed for at bruge dem til en lille værtindegave i juledagene. Når jeg modtager din bestilling sender jeg indenfor 14 dage en ordrebekræftelse og besked om betaling som kan foregå over MobilePay - konfekten skal afhentes på den aftalte dag på min adresse i Slagelse
150 g mandler. 1 spsk peanutbutter. 100 g hasselnødder. 1 lille teske nøddebalsamico. 100 g finthakkede hasselnødder og mandler. 10-15. 150 g. 1 spsk peanutbutter. 100 g. 1 lille teske. 100 g
1. 1. 1. 1. 1. 1. M. a. r. c. i. p. n. k. s. C. 5. 0. t. W. h. y. o. u. e. d. 3. g. m. l. 2. ø. æ. F. P. H. w. B. S. å. j. f. ,. T. b. N. E. R. v. 8. -. L. K. s l
110 g mandelmel, 30 g kakao, 2-3 spsk blødt smør, 3 spsk Sukrin Gold, 1/2 tsk vanillekorn, 2-3 spsk Whiskey (eller anden sprut efter smag)Alt blandes og æltes til en tæt masse, sådan trøffelagtigt. ) 110 g. 1/2 tsk vanillekorn
Så er jeg gået i gang med året julekonfekt. for 15 stk. leveres i cellofan poser med 15 stk. 15 stk. 15 stk. Denne portion var til min søde kusine, som sætter stor pris på at jeg vil lave konfekt til hende og familien
Her er et par ideer til julekonfekt. 150 g hvid chokolade. 1 spsk klar glukose sirup. Ganachen stilles evt på køl en 10-15 minutters tid for at køle af og sætte sig. 150 g hvid chokolade. 1/2 dl Bailey (stuetemperatur). 150 g hvid chokolade. 1 spsk klar glukose sirup. 150 g hvid chokolade. 1/2 dl Bailey (stuetemperatur)
150 gram nougat. Massen skal være ca 1-1½ cm tyk. 150 gram nougat. De senere år er jeg begyndt at lave konfekt og bagværk i god tid inden jul, så vi kan nyde det inden jul
Lækker julekonfekt med god samvittighed. - Mandler, paranødder, hasselnødder og pistacie nødder (ca 150 g)- 75-80 % smeltet kvalitetschokolade (ca 200 g)- En stang vanille, som du hakker fint- Kanel- Evt kardemomme- 10 dadler eller abrikoser (udstenet. )- Evt 100 g lys chokolade fra CavalierFremgangsmåde. 1. ca 150 g. 10 dadler. 100 g
Lækre julekonfekt-kugler. Mulighederne for julekonfekt-kuglerne er selvfølgelig uendelige. 1 tsk mandelessens. 1) Bag mandler 2 timer ved 50 grader, eller 2) lad mandlerne ligge og tørre til dagen efter. 1 tsk mandelessens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.