00 påDR2 Ingredienser 5 kg Bær og frugt, jordbær, hindbær, solbær, taybær, ribs, søde og sure kirsebær, modne stikkelsbær, abrikoser, ferskner, blommer, mirabeller 3,5 kg Sukker 2 flasker Rom – jo bedre kvalitet jo bedre Romtopf
00 påDR2 Syltetøj og chutney “Det er synd og skam at putte mad i fryseren, men vi har glemt, hvordan vi raffinerer vores gode råvarer, så de bliver både mere delikate, bevarer smag og kraft og samtidig kan holde sig hele vinteren
Tænd ovnen på 175 grader. Drys med sukker, kartoffelmel og vaniljekorn, læg vaniljebælgen ved (den giver meget smag), og bag rabarberne i ovnen i 30 min
Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Drys evt med flormelis som pyntSom det ses af billederne har jeg kun lavet den i springform
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Opskriften på den helt fantastiske tærte. (opskriften foreslår Ohoj, jeg brugte en Dr. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker. Det hele røres godt sammen, gerne på røremaskine i en 8-10 minutter
Jeg blander marcipan, glucosesirup og flormelis efter opskriften, men da jeg skal til at rulle marcipanen ud har jeg ikke mere flormelis, da jeg jo brugte det sidste på at prøve at få min topping til at blive mindre flydende
De opskrifter der ligger på nettet, er stort set ens – så jeg valgte Dr. Klejnerne vrides – gør det på din måde, men jeg fandt ud af, at det pæneste resultat fik jeg, når jeg først kom den ene ende af klejner igennem hullet, og derefter den anden ende af klejnen igennem hullet
Så kan du bruge forskellige slags bær og frugter, flødeskum, flødecreme, rørt is og alt, hvad du kan komme i tanke om af drys, chokoladespåner, hakkede nødder, krymmel etc
Afkøl kagerne på en bagerist. Dr. Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.