Jeg må være ærlig at sige, at det ikke har tiltalt mig særlig meget. Men forleden havde jeg faktisk lyst til at smage det, og tanke blev hurtigt til handling
E. f. t. e. r. p. a. o. s. n. æ. i. k. j. g. l. u. d. v. m. y. D. ,. ø. h. (. b. ). å. R. S. -. B. c. O. ". J. Y. H. F. T. V. 2. /. +. 3. N. '. G. U. C. M. Æ. I. 1. 9. 0. x. Q. X. L. 5. P. w. ) g
Sammen med uldgarnet fik jeg et lækkert net til at bære det hele hjem i. Fantastisk at kunne gå og gramse på alt det lækre garn, blive fyldt op med ny inspiration og få sat ansigt på flere af jer som jeg kun har "kendt" her inde på bloggen
Det gode grisekød fra den fritgåendefik lov at spille hovedrollen helt uden forstyrrende co-stars. Det er ikke let at få brunet hele vejen rundt, for benene buer jo både her og der og kan ikke ligge fladt
Æblegele laves traditionelt på sukker, da det er med til at stive geleen. Jeg fik, oven i de æbler jeg selv havde samlet, en ordentlig portion af mine forældre
Men da vi fik kød i fryseren igår var der jo også de obligatoriske "suppeben". Så igår tænkte jeg, at istedet for at de skulle ende på bunden af fryseren, kunne vi lige så godt lave dem til aftens idag
Derfor fik vi igen gode ben – stegeben fra den glade frilandsgris. Brun benene – igen så godt du kan – de er ikke lige til at få brunet jævnt hele vejen rundt, for de er ikke flade
Aldrig gjort bekendtskab med det før, men hørt flere nævne bananbrød, så jeg fik en opskrift jeg læste igennem og den så da meget nem ud og der blev også lavet lidt ændringer så det blev bananbrød a la Klejs
Jeg kunne ikke lade være med at hækle nogle flere af de små langbenede kyllinger, og det er endt ud i, at jeg har noteret opskriften ned og gerne deler den med jer
Som tilbehør fik vi halve, bagte kartofler og små ufosquash også bagt i ovnen. Årets halve fritgående gris, der har gået og hygget sig med nedfaldsæbler og meget andet godt, og som har brugt sine ben til at løbe rundt med
Eller også tager man den ud og lader den køle ned, så den er til at røre ved, skærer kødet fra benene, lægger det tilbage i fadet og griller det sprødt, når man er klar til det
Men én bog fik jeg med mig hjem - "Forelsket i det søde liv" af Mette Blomsterberg. Til det årlige bogudsalg for en lille måneds tid siden - kom jeg åbenbart for sent
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.