O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø. 3. 4. j. E. (. S. q. ). J. H. T. 5. -. 0. D. 7. V. Æ. F. I. U. K. M. P
Fermentering betyder at "gære" og er en af de ældste måder at konservere på. Det er meget vigtigt for vores krop, specielt fordøjelsen, at vi får de sunde og gode mælkesyrebaktier som skabes under fermentering
T. o. p. l. æ. k. e. r. t. i. b. h. ø. f. m. a. n. s. ,. j. g. v. d. -. S. u. c. E. P. å. (. J. ). 1. ½. y. R. D. 4. 2. F. x. L. C. H. B. M. G. V. *. O. 0. ". I. i l
Skær stokken ud fra bunden af, og behold kålen hel. , så den ikke falder fra hinanden. Sæt ”indmaden” frakålen til side og blancher den udhulede kål i det saltede vand i max 2 min. ”indmaden” frakålen og løg i små tern på max 1x1cm
Denne kålpasta så jeg Claus Holm og Christian Bitz lave i Go’appetit. Den så vildt god ud, derfor valgte jeg også at lave den, jeg har justeret lidt på den
Hæld vandet fra byggen og vend. Det er en klassiker i vores køkken og den hører ind under kategorierne slank, sund, billig, hurtig, nem og ikke mindst velsmagende
Hej Stiine, dette måltid havde min mutsi kokkereret til hende og jeg forleden. Nu vil jeg godt snart lære, at lave kål på panden som hendes - nu kan hun så ikke helt huske hvordan hun gjorde den dag, men noget med kokosolie, paprika, chili, tamari, og fintsnittet kål
Hva annet kan man si enn And, kinakål og Søndag. En glimrende kombinasjon. Andebryst med honning og stekt kinakål4 andebryst1 ts femkrydder1 ts salt2 ss smør750 g kinakål, finsnittetSalt og pepper2 ss honningSaften av 2 appelsiner Snitt skinnet på andebrystene i rutemønster med en skarp kniv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.