Denne kålpasta så jeg Claus Holm og Christian Bitz lave i Go’appetit. Start med at snitte kålen helt tyndt og fint, skær derefter squashen i lange tynde strimler
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. Når der er et minuts tid tilbage af pastaens kogetid, tilsættes asparges og sukkerærter til saucen
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
I den samme panne har du nu pasta. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. 250-300 gram pasta penne
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
e) Sæt vand over til pastaen. 1) Steg bacontern i en sautepande eller gryde til de er gyldenbrune og tag dem derefter over i en separat skål. 7) Tilføj pasta til retten og rør rundt indtil alt er dækket i sovsen. 400g pasta
200 g Penne eller anden pasta. Bland med pasta, sammenpisket æg, strimlet basilikum samt 2/3 af osten. En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater
spaghetti eller pastaskruer. Karolines pastasovs. Kog pastaen/spaghettien efter anvisningen på pakken. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.