Ellers er det en skøn weekendret, som også er nem at lave til (mange) gæster. Pulled chicken er perfekt fredagsmad (og et fedtfornuftigt alternativ til pulled porked)
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Tilsæt æg og rør sammen. Man kan selvfølgelig også bruge blomkål hvis man hellere vil det. Tilsæt HUSK, salt, bagepulver og mandelmel –rør til det er ensartet
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Ofte laver vi tzatziki eller guacemole, men vi skærer altid løg, tomat og agurk ud i skiver og fylder ketchup, sennep og tamari/sojasovs (eller, det er faktisk kun mig der er til tamari i burger) i vores “madtårne”
olie til stegning. Varm pitabrødene og flæk dem. olie til stegning. Skær kødet i strimler og fyld det i pitabrødene med salt, mynteblade, agurk, tomat og dressing
Kom nu salaten, kyllingen (skåret ud eller pulled), tomat, agurk og til sidst, top med guacamolen. Min kæreste og jeg har i en lille måned nu boet sammen, og vores præferencer i køkkenet er til tider meget i nord og syd
Tilbered kødet i ovn eller på grill ved ca. Den første gang i køkkenet med produkterne havde jeg lyst til at lave en lækker burger – og det blev det så til
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Riv blomkål og gulerødder på et rivejern i en foodprocesser og stil det til side. Ketchupen kan enten bevares chunky eller giv den en tur i blenderen for en mere ensartet og lækker konsistens
I dag blev det til en omgang mini burger. Oksefars til bøfferne. Lidt grønt til øjnene. Brødene har jeg fundet i Rema 1000 og de er simpelthen bedårende
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Bag dem midt i ovnen på 200 grader til de er blevet gyldenbrune. Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Steg først bacon på en pande og læg det til side på fedtsugende papir. Herefter kommes løgene skåret i skiver og halveret (ikke hele ringe og heller ikke hakkede, men halverede) på panden og bliver stegt bløde ved svag varme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.