I. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. t. a. l. e. n. s. k. ø. d. b. o. r. m. v. D. g. u. p. å. æ. c. y. f. j. h. ,. x. ). K. 1. 2. (. 6
vendes kødbollernetilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Kødboller. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationerfrembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Det var nemlig lækre svenskekødboller, og Sverige er jo trods alt kun lige over sundet. En stegepande opvarmes, hvorefter en passende mængde smør og olie smeltes og heri steges de små kødboller
Alle ingrediensernetilkødbollerne blandes godt sammen i en skål. Når det regner og rusker udenfor, er det en sand lise for sjælen at spise en god varmt ret
Jeg husker det som farfars svenske brød, og mindes brødets tætte krumme og den lækre sødme, som klædte et tyndt lag smør, en skive ost og en kop eftermiddagsterigtig godt
Lad nu tomatsovsen simre under låg imenskødbollerne laves. kødboller. SPICYKØDBOLLER M. Oksekødet blandes med fintsnittethvidløg, spidskommen, chilipulver, chilisovs, salt og peber, og formes tilkødboller
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. e. r. d. t. g. n. l. a. s. o. m. k. u. D. v. b. æ. ,. f. ø
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. a. n. k. o. m. e. l. g. t. v. æ. f. r. d. s. å. j. -. h. p. D. u. ø. T. c. b. ,. B. y. S. K. C. 2. 0. 5. %. 1. ½. (. ). F. R. H. 3. 6. 4
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. n. d. e. r. m. g. s. å. a. o. t. u. l. R. ,. f. k. v. æ. ø. b. O. j. T. p. K. 5. 0. h. 2. 1. 3. P. c. /. S. 8. F. H. y. -
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.