Kødboller i vildtsovs (a´la svenske kødboller)
Mathiesens Mad
Mathiesens Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 gr bacon i små tern
  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 1 dl rasp
  • 1½ dl mælk
  • ½ dl piskefløde
  • 1 æg
  • 1 spsk dijonsennep
  • ½ tsk. fintrevet muskatnød
  • salt og peber
  • 1 knsp sukker
  •  
  • Flødesovs
  • sky fra stegning
  • 75 gr margarine
  • 1½ spsk. hvedemel
  • 1 dl piskefløde
  • ½ l. oksebouillon
  • 1 spsk ribsgele`
  • 1 spsk roquefort
  • salt og peber
  • sovsekulør

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.