Jeg har en yndlingsopskrift på æblekage, som jeg gerne vil dele med dig. Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar og dermed vores evne til at modstå virus og bakterier
- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. Røsti – er ligesom Pommes Anna – er en af de alternativer til normale kartofler vi danskere kan variere vores kartoffelfetish med
Derefter skæres de 4-5mm tykke skiver med en skarp kniv. FORORD. Kender du det, man smager lige på en småkage, og så én til - én til - og så lige én til
FREMGANGSMÅDE. Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Ikke mindst fordi det er endnu en helligdag med madtraditioner. Bager man dem selv, er jeg helt vild med den her opskrift, som jeg har lånt hos Claus Meyer
, at vi har holdt tre ugers dejlig ferie og haft meget travlt generelt både før og efter, og så har der været rod med bloggens facebookside, hvilket jeg vil fortælle lidt mere om senere i indlægget
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
men i går var jeg i hvert fald i gang med lidt forberedelser og i mens jeg gik og nullerede med lidt sager, bagte jeg disse edder-kop-cakes til min familie
Det blev sådan en chokoladekage som også er helt perfekt serveret med lidt vaniljeis eller flødeskum, da den både er kompakt og svampet på samme tid og fyldt med god mørk chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.