Pisk fløden godt stiv og vend chokolade/kaffe-blandingen forsigtigt over i. Kaffe-creme. Smelt chokoladen over vandbad, pisk derefter kaffe og æggeblommen i chokoladen
Tag pistacie mousse/kagen ud og tryk den den ned i chokolade-moussen. Og trykkes ned på chokolade-moussen, så moussen lige når op omkring kanterne af kage-bunden
Chokolade med et strejf af appelsin - mums. Chokolade/appelsin cupcakes. Pistacie frosting. Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele). vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat. 1/2 dl Monin Pistacie Sirup (mere eller mindre efter smag)Hakkede usaltede pistacienødder. 4 tsk vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrat. 1/2 dl Monin Pistacie Sirup
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
I dag vil jeg gerne dele denne opskrift på sunde chokolade kugler. En chokolade kugle indeholder ca. Åben pakken med chokoladen, knæk et stykke af og spis det
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
- gem det. Chokolade cupcakes med jordbærcenter – hvordan lyder det. Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Chokolade har normalt ry for at være usundt og noget man skal passe på. Du vil med stor glæde modtage denne nyhed, hvis du er lige så stor en chokolade elsker som mig
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Du får en lækker intens chokoladekage der har den rigtig chokoladesmag fra netop chokolade og ikke kakaopulver
-. F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. L
-. -. -. -. S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Pyntes med chokolade glasur og kokos. 5 dl vand 300 g smør 4 æg 1/2 tsk salt 2 tsk bagepulver 600 g sukker 2 tsk natron 500 g hvedemel 14 spsk Kakao 2 spsk vaniljesukker Sigt alle de tøre dele sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.