Den blød søde karamel, salte knasende nødder og let bitterhed fra chokolden. Æg skal helst være stue temperatur, da dejen ellers kan risikere at skille
Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Derudover kommer selvfølgelig alt den lækre pynt, hvor kun fantasien sætter grænser
Der er en første gang til alting – og heldigvis for det. Min første festkage i lag til ca. Det hele kommes i en gryde og varmes op til det lige koger, mens du hele tiden rører i cremen
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Herefter fordeles saucen over den kolde kage, og den kan serveres når chokoladen er lidt mere fast. Kagerne fremstår derfor lidt "svedende", hvis man kan sige det om en kage, uden at det opfattes negativt, for den smagte jo himmelsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.