Jeg fulgte vejledningen herfra, smed mit bagestål i ovnen i en lille times tid (den er lidt mindre end en bageplade og kan derfor lægges ovenpå), og så smed jeg mine pizza ind på det brandvarme stål
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Jeg er vild med hjemmelavet pizza, og jeg får det alt for sjældent. Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaenog så bage den i ovnen
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Top pizzabundenmed de ristede grønsager, spinatblade og revet ost. Spis pizzaenmed en frisk salat. Klargør bagepande med bagepapir og smør bagepapiret ind i olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.