1. P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 5. 9. V. ) g
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Bland 4-5 spsk hakket persille, reven skal af 1 citron og 1 fed hakket hvidløg og fordel det over mørbraden. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg. 1 mørbrad (600-700 g). 1 citron. 150-200 g grønne bønner
Når auberginerne er bagt nogenlunde møre tømmes de for kød og dette hakkes og fyldes i kødsaucen. 1 dåse flåede tomater. 1 lille dåse konc. 1 revet gulerod. 1 stort hakket løg. 1 fed hvidløg. 1 skviis rød balsamico. 1 dåse flåede tomater. 1 l. 1 revet gulerod. 1 stort hakket løg. 1 fed hvidløg
Når rouladen er rullet kan man fordele fyldet indeni ved forsigtigt at trykke på den. 100 g røget laks som skal blendes. 1 dl fiskefond. 11/2 dl piskefløde. Blend de 100 g laks med mælken. Skær rouladen ud i 1 eller 2 stykker pr mand. 1 spsk hakket dild. 1 dl rygeost. 1 dl kærnemælk. 100 g røget laks som skal blendes. 1 dl fiskefond. 11/2 dl piskefløde. 1 spsk hakket dild. 1 dl rygeost. 1 dl kærnemælk
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde
Når du bager søde kartofler og fylder dem som her, kan du i princippet bruge hvilket som helst fyld. Det gør mig utrolig glad, og jeg vil helt sikkert tage alle jeres bud med mig, når jeg skal lave flere opskrifter til bloggen
Rør det godt sammen så du får en dejlig lind fars. 1 stort løg. 1 dl. 100g soltørrede tomater i olie. 1 æg. 1 spk. 1 spk. Kog risene med 1,5 dl. 1 stort løg. 1 dl basmatiris. 1 æg. 1 spk hvedemel. 1 spk tørret oregano
1 løg, hakket. 1 peberfrugt, små tern. 1 tomat, små tern. 1 fed hvidløg, hakket. 1 tomat, små tern. 1 spsk. 1. Sæt dem i et ovnfast fad med skærefladen op ad og bag dem 15 min ved 250 grader og grill elementet tændt. 1 løg. 1 peberfrugt. 1 tomat. 1 fed hvidløg. 1 tomat. 1 spsk olie
1. 1. 1. 1. 1. K. a. l. k. u. n. b. r. y. s. t. p. å. i. d. ,. æ. e. m. …. j. o. g. h. v. ø. L. f. S. M. F. O. D. (. J. ). –. 4. c. 0. 2. 5. -. C. I. 6. N. A. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.