Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Kog op og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og bland den grundigt med saucen. Servér med friskrevet parmesan, et skud friskkværnet peber og evt
Hvidvinsbraiserede svinekæber med æbler. For bare et par år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesom med pulled pork) er det nu blevet ret dyrt
Muslingerne bliver i den store gryde med låg på for at holde varmen. tør hvidvin. Det hele vendes sammen med muslingerne og den finthakkede bredbladet persille
TORTELLINI MED JOMFRUHUMMER OG HVIDVIN&FLØDE SOVS. Denne ret lavede jeg for et par år siden for første gang, og nu vil jeg dele opskriften med andre, da den er forrygende
Kan eventuelt jævnes med maizena. ½ flaske hvidvin. Kom hakket persille i og smag til med salt og peber. Kom champignon, løg, hvidvin, hønsebouillon, timian, estragon og laurbærblade ned til kyllingen
Det var en let opskrift med få ingredienser, som vi oftest har i køleskabet og med en god portion tålmodighed ved komfuret, så tog det ikke lang tid at tilberede en portion blåmuslinger i hvidvin
Bær over med billederne for tiden – vi taler mobilbilleder og sommerhustallerkner. hvidvin. Start med at brune kyllingen på alle sider i lidt smør og olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.