Kalvefrikasséen serveres med kogte kartofler og syltede rødbeder. Kalvefrikassé – opskrift. Kødet bliver så mørt, at du kan tygge det med øjenbrynene eller øjenvipperne, eller hvad det nu hedder
Drys kartoflerne med en blanding af kapers, rødløg, krydderurter, citronsaft, salt og peber. Krydr sildefileterne indvendig med finthakket dild, finthakket persille, salt og peber
Jeg har i weekenden haft min debut med gl. , der skete ikke noget med blodsukkeret – I survived. Læg oksespidsbrystet i en stor tykbundet gryde og dæk til med vand
Salaten her er både sprød, farverig og mættende – og så bruger den endda broccolistok, som for mange er den der rest, som man aldrig helt ved, hvad man skal gøre med og som ender i skraldespanden
, smag til med salt og peber og drys med hakket dild. Server suppen rygende varm med brød. Bring fiskebouillon i kog, tilsæt urterne og lad det koge 5 min
Hak dild, purløg og kørvel og vend i salaten sammen med avokado. Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Halvér avokadoer, fjern sten og skær avokadoer i tynde både
Mens dejen hæver laves dressingen, ved at hakke urter og hvidløg fint, og blande det med olien. Herefter smøres de med blandingen af olie, presset hvidløg og hakkede urter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.