Klargøring af kalvemørbrad og marinade. dækket med stanniol og et par viskestykker. Kalvemørbrad. Det kan være en rigtig god ide, at lave pebersovsen dagen før
December er bestemt en dejlig måned, men alle butikkerne forsøger på bedste vis at mindske min juleglæde ved, at starte med julepynt og juleslik allerede i oktober
Min kæreste tryllede lidt rundt i køkkenet - og vupti - endte vi med dette resultat. Saucen er lavet med fløde og svampe, hvilket gør en smag af kød fuldstændig overflødig
Pasta penne i svampe flødesauce med broccolibuketter. Du skal hellere ikke være bekymret for om der er nok svampesauce i retten, da det gemmer sig i bunden
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.