Det lyder umiddelbart også lidt mærkeligt, men lad dig ikke skræmme og prøv det. Vitellotonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet
Ja, det skifter en gang imellem, men lige nu er det denne kartoffelsalat. I særdeleshed til laks. Det var i hvert fald hvad vi spiste til kartoffelsalaten, og det var et hit
Lav det selv og nyd det i kager, i pandekager, på brødet eller bare med en ske. Hæld indholdet over i et rent glas og pisk så det får en glat og lækker konsistens
Serveret med kogte gulerødder og skiver af radisser. Lad det gerne trække natten over. Blend sellerien med en stavblender og tilsæt lidt af væden, så puréen bliver helt glat
1. a. n. d. (. c. 2. ½. -. 3. k. g. ). s. l. t. o. p. e. b. r. 0. m. ø. y. i. S. u. f. 4. h. v. A. D. ,. æ. G. L. å. 7. 5. I. j. 6. N. ´. V. M. H. R. /
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.