Kalvemedailloner m/ kartofler i butterdej & asparges
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 spsk. Citronsaft
  • 4 stk Butterdej, plader, frosne
  • 1 dl Olivenolie
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 1 stk Spidskål
  • 1 bdt. Purløg
  • 1 bdt. Persille, frisk
  • 3 dl Creme fraiche 18 %
  • 1 kg Kartofler
  • 1 bdt. Dild, frisk
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 1 bdt. Asparges, grønne, rå
  • 4 skive(r) Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 spsk. Smør, saltet
  • 2 knsp. Havsalt
  • 4 stk Kalvemedailloner

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.