Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Knæk den nederste træede del af de grønne asparges af, og kasser disse endestykker
Når kartoflerne er møre, puttes aspargesernei gryden og koger med nogle minutter. Dog er brun sovs og kartofler noget, der særligt hører tili de koldere sæsoner, da maden kan liggelidt tungt i maven, men sådan behøver det ikke være
Lad kartoflerne stå i vandet, til de er næsten møre. Kog kartoflerne godt halvmøre og sluk for varmen. Smør halvdelen af osten på dejen og fordel kartoffelskiver og asparges ovenpå i et pænt mønster
Hvis du vilprinteopskriften ud, så tryk på print & PDF nedenfor. Her er en virkeliguprætentiøs ret – men ikke desto mindredelikati al sin enkelthed med nye kartofler og nye asparges
i. i. i. I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimple med hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Anret tallerkner med grilledehvide og grønne asparges. En hurtig og nem sommerret. Pensl dem med olie. Rør grov sennep sammen med honning og hvidbalsamico
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.