Rør rundt og smag til med salt og peber. Reelt set skulle jeg bare købe fisk med hjem efter arbejde, men jeg faldt over flere ting, der straks plantede ideer i hovedet på mig
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd medkammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Brødet ristes med et tyndt lag smør, hvorefter stenbiderrognen fordeles ud over skiverne. Hvidløget hakkes i bittesmå stykker og steges i lidt olie og vinaigrette sammen med muslinger og et par citronskiver
Nogle af elementerne har jeg tidligere brugt på bloggen, så de kommer ikke alle med. Jeg har i den forgangne weekend været i køkkenet med Rasmus Vinther
Friske kammuslinger er bare noget af det bedste. Husk at anskaffe dig en langskaftet robust kniv eller en østerskniv, hvis du køber kammuslingerne friske i skal - de kan nemlig være lidt af en udfordring at få ud, når de er levende
Tilsæt olie og ønsked krydderi. Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødderogpekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Friske kammuslinger er ikke den billigste spise, man kan få fat på - men hvor er det bare pengene værd hver gang, vi vælger at forkæle os selv med denne delikatesse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.