Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinkemed feta ogsalvie
Svinemørbrad medparmaskinke, salviemed pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. På med rucolaen og lad den falde sammen, inden du smider pasta og sprødstegt parmaskinke samme vej
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen medparmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
Smag til med salt og eventuelt et skvæt Bearnaise Essens, hvis saucen er blevet for "fed" i smagen. Prøvede nogle gange for et lille års tid siden, hvor det virkede som et sindssygt stort arbejde med gentagne mislykkede forsøg og en masse spildt smør
Den er utrolig nem at lave, og går om snørebånd til en kondisko, sammen med grillet kartofler. Jeg valgte at vi i år skulle fejre den med hans venner, nu hvor den i år ligger på en fredag
Hvem kan ikke lide en god bøf medbearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd medkammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Vi skulle egentlig ikke have haft kammuslinger i lørdags, men nu lå de lige ved siden af de jomfruhummere, som vi skulle have, så de røg ogsåmed i købet
Nogle af elementerne har jeg tidligere brugt på bloggen, så de kommer ikke alle med. Jeg har i den forgangne weekend været i køkkenet med Rasmus Vinther
Friske kammuslinger er bare noget af det bedste. Husk at anskaffe dig en langskaftet robust kniv eller en østerskniv, hvis du køber kammuslingerne friske i skal - de kan nemlig være lidt af en udfordring at få ud, når de er levende
Friske kammuslinger er ikke den billigste spise, man kan få fat på - men hvor er det bare pengene værd hver gang, vi vælger at forkæle os selv med denne delikatesse
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinkeog rulles med en frisk grøn asparges. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) ogdermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.