Kammusling med jordskokkecrem, parmaskinke og Salvie Bearnaise
Anders Madunivers
Anders Madunivers
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 Pers.
  • 8 kammuslinger
  • 600 g jordskokker
  • 250 g Lurpak saltet smør
  • 2 æggeblommer
  • 1 spk hvidvins eddike
  • 1 spk vand
  • 1 håndfuld salvie blade
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 skalotteløg
  • 1 lille håndfuld hakket fennikel
  • 1 grape
  • 1 tsk sukker
  • 1 spk olivenolie
  • 2 skiver Parmaskinke
  • 2 skiver rugbrød
  • Læssø salt
  • friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.