Det vækker gode minder fra min barndom og selvfølgelig skal der foreligge en vegansk version. Egentlig skal der glasur henover, men det valgte jeg fra, da det i forvejen er et ret sødt brød…
Afkøler og pyntes medglasur af flormelis og vand. Brødet er lækkert, blødt ogmed masser af fyld, men det er også fuld af lufthuller og nærmest umuligt at håndtere uden kniv og gaffel
rør flormelisen sammen medkogende vand til en tyk masse, og hæld glasuren over det afkølede brød. Du kan evt servere kanelbrødet i skiver med koldt smør på, Mhhh
Panden dækkes med sukker i ca ½ cm tykkelse og der tændes for blusset. Så tilsættes smørret og der røres rundt indtil smørret er optaget i sukkeret - blandingen må endelig ikke blive mørkebrun
Vi skulle hente pigerne, som havde været på ferie hos nogle af deres fætre og kusiner og så ville jeg tage lidt med til kaffen, da min svigerinde havde været på arbejde hele dagen
Fyldet fordeles på dejen i formen, kør herefter rundt i dejen med en gaffel i cirkelbevægelser nedefra og op, så fyldet ligger som baner inde i brødet, og det sidste dej lægges på som låg
version af dette kanelbrød er helt klart med små mørke rosiner serveret med. trænger til en sundere smag af jul, er dette kanelbrød en virkelig nem og god
Varm en gryde op med smør, farinog sirup ved svag varme til smørret er smeltet helt. Start med at rive skallen fra appelsinen og bland den sammen med samtlige krydderier (inkl
Smør en springform med en smule olie og hæld dejen over i denne. Pas på med for meget varme. Nogen mener navnet stammer fra byen Braunschweig, men om ikke andet, er det nok mest en dansk opfindelse, som smager godt
) Derfor var det disse basser der blev kreeret til mafiaen, da de var inviteret til efterårs brunch den anden dag - ja de passede jo super til temaet, for herhjemme er æbler og æbleplukning lig med efterår og nedfaldne blade, uuf hvor er det smukt
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasurog frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.