Kanelbullens Dag & De Bedste Kanelsnegle
Marie Josiasen
Marie Josiasen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl kold mælk
  • 25 g gær
  • 1 (lille) æg
  • 500-600 g hvedemel
  • 75 g sukker
  • 8 g salt
  • 6 g stødt kardemomme
  • 75 g smør
  •  
  • Kanelremonce
  • 150 g blødt smør
  • 50 g brun farin
  • 50 g sukker
  • 1/2 dl sirup
  • 1 spsk kanel
  • 100 g marcipan (kan udelades)
  •  
  • Til pensling og toppen
  • 1 æg
  • 2 spsk sukker
  • 100 g hakkede pekannødder (valnødder, afskallede hasselnødder eller mandler kan også bruges)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.