Jeg har længe brugt den samme opskrift, som jeg har elsket, siden jeg startede med at bage kanelsnegle som barn, men jeg ønskede mig en opskrift, der gav lidt blødereog mere snaskede snegle
Det er netop ”sammenbagningen”, der gør, at man undgår de tørre kanter og at kanelsneglene forbliver bløde – og så ser det jo så fint ud med en masse snegle, side om side
Blødeog tynde, sådan kan jeg bedst lide mine pandekager. Denne opskrift er fra min mors hjemkundskabsbog, og det er den der altid er blevet brugt herhjemme
Jeg besluttede at bruge samme teknik med “bageenzym/ daggammelt brød, som jeg altid gør, når jeg bager brød, og der virker det super godt – brødet holder sig lækkert, blødt og nybagt i mange dage
) Her kommer mine - kernesunde - favorit-kanelsnegle, med bløde dadler som hovedingrediens i fyldet. Det behøver hverken at være svært eller besværligt at gå i køkkenet og bage sødt, uden at bruge sukker
Har bagt kanelsnegle med inspiration fra Sif Orellanas "Brusebadsboller" fra bogen "Krudtugler ogkanelsnegle" Dog har jeg brugt halvt hvedemel og halvt speltmel
)Denne opskrift har jeg lavet en hel del gange nu, med stor succes og glæde fra alle der har fået en smagsprøve, og jeg bliver ikke træt af at lave dem og jeg slet ikke træt af smagen af disse lækre kanelsnegle
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.