De bedste kanelsnegle. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel. Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Æblet gør sneglene mere saftigt, og det er sammen med marcipanen skiftet ud med smør, så det er mere kaloriefattigt og jeg synes de er bedre end normale kanelsnegle
Jeg havde noget gær og æble der skulle bruges, og derfor blev det disse grove kanelsnegle. -) Dog vil de aldrig slå de "rigtige" kanelsnegle i mit hoved
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsneglemed masser af smag og gerne lidt snasket. Smelt smør sammen med mælken i en gryde og lad det køle ned til ca
Kanelsneglemedæble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko. Det ville jeg lige sætte på en prøve og kastede mig ud i kanelsneglemed forhåbningen om, at cremen kunne gøre dem endnu lækrere
Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
Super lækre og svampede kanelsneglemed masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
Kanelsneglene må ikke få for lang tid i ovnen, så bliver de tørre. Bland hvedemelet med kanel, kardemomme og vaniljesukker og rør det i mælkeblandingen
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Skær æbler og ferskner ud i mindre tern. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady). 3) Vend kål, æble, ferskner og blåbær sammen med dressingen. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.