Et sikkert hit, som I måske allerede kender. Hvis ikke, er jeg glad for at kunne introducere jer for det, da det simpelthen er for nemt til ikke at lave
Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Jeg har tidligere lagt en "opskrift" ud på, hvordan man laver karamelaf en dåse kondenseretmælk, og på bloggen Sugar pie, honey bunch fandt jeg en hindbærtærte med dette karamel
Jeg havde aldrig rigtig brugt kondenseretmælk før, og der hvor jeg købte det første gang, stod det på hylden ved siden af “karamelliseretmælk” i en meget lignende dåse, så hvad var nu det
Åben dåsen med kokosmælk og tag det øverste lag af kokosmassen forsigtig af. Heldigvis en som bare skal til skrot, men hold da op hjertet galopperede lidt afsted
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Mine største problemer var i starten, at den ikke smagte nok af rigtig karamel, og ikke havde den ønsket konsistens (her brugte jeg dadler og sukrin som sødemiddel)
Lad sukkermassen køle helt af og vend det derefter i fløden. For at prøve noget andet end chokoladesovs, prøvede vi at lave vores egen karamelsovs til f
Karameller kokes en gang i året, til jul. Fløtekarameller. Det står mye om tid og karameller. Dypp litt av karamellmassen i et glass med kaldt vann og se om den kan formes til en kule
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.