Start med at smelte smørret, bland det med brun farin, kokos og mel, og rør det godt sammen.
Tryk dejen ud i et fad ca 20×20 cm.
Bag bunden i 11-15 minutter ved 175 grader, indtil den er lysebrun.
Karamelfyld:
Mens bunden bages, laves karamellen.
Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahornsirup.
Lad det koge op under omrøring, og lad det stå på varmen uden helt at koge i ca. 10 minutter, så det bliver lidt tykkere mørkere.
Når bunden er bagt første gang, så hældes karamellen på bunden og bages i yderligere 10-15 minutter, eller indtil karamellen er fast og gylden.
Lad kagen køle helt af.
Chokoladeovertræk:
Hak chokoladen. Smelt smørret og rør chokoladen i. Når chokoladen er helt opløst, så overtrækkes kagen med chokoladen.
Lad kagen sætte sig i mindst et par timer men gerne natten over. Når kagen skal serveres, så skæres den forsigtigt ud i små stykker.
Det er en sikker vinder som desværre ikke kan få lov til at stå i fred..
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthen verdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Jeg har været i biografen sammen med min mor et par gange de sidste par uger. Og i bland-selv-slik afdelingen er hun underligt mådeholden - hun skal bare have et par stykker fudge
Så smuk, så lækker og slet ikke så svær at lave. Det må da vist være en win-win-kage. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Denne her kage er simpelthen så lækker, at jeg næsten ikke kan beskrive det ordenligt. Vi fik den til dessert nytårsaften – og den er virkelig perfekt som dessert
FREMGANGSMÅDE. Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen
Kan kokken holde fødselsdag uden chokolade. Not this year mate. Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage
Senest opdateret 15/02/17. Inspirationen til peanutbutter kage med karamelglasur, er fundet på nettet (Pinterest) fra Bake or Break og karamelglasuren fra en anden kage
Så fik jeg også endelig fundet en lejlighed til af få bagt denne skønne kage. Den står nu i køleskabet og venter og kalder på mig Men den skal gemmes til gæsterne i morgen
Jeg fik forleden en ubændig sukkertrang. En trang efter noget knasende, kvalmende, klæbrigt sødt. Den trang kommer over mig engang imellem – heldigvis ikke så tit – men jeg ved også hvad der kan stille denne trang
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.