- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
De her er simpelthen så lækre og kan laves med mange forskellige smagsvarianter. Jeg lavede dem med peanut butter og fandt egentlig ud af, at de var overraskende lette at lave
Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen. Hun har haft meget at se til med nyt arbejde, flere gøremål og mange ordre på kager
Jeg tilføjede kun mørk chokolade og toppede istedet karamellernemed de små og lækre DUET-hapser. - med en ny HARIBO variantDen hedder DUET og er en lækker pose med små lakridskonfekt stykker i, blandet med små dragé stykker også
Karamellerne har bid samtidig med de nærmest smelter i munden. – Karamellerne indholder fem ingredienser, og selvom man skulle tro det, er ingen af dem hverken fløde, smør eller raffineret sukker
Er du også træt af den traditionelle kakao-glasur, som man altid ender med at komme på sine kager. Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på
Hæld lakridssirupen over i flasker og luk dem med det samme. Hvis det ikke begynder at tygne kan du enten snyde med et kvar stykke husblads eller koge det lidt ekstre
Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af mine fingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokolade og karamel, og ikke er bange for at få fedtet fingre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.